2019. 05. 26. vasárnap, Fülöp, Evelin napja
Tájékoztatás
2018.11.20. 11:36
Tisztelt Belvárosi Polgár!

A Déli Belváros Megújítása projekt III. ütem elnevezésű fejlesztés munkálatai folytatódnak, melynek következtében 2018. december 4-től, visszavonásig vagy újabb forgalomtechnikai változásig a mellékelt ábrán feltüntetett forgalmi rend lép életbe.
Ezt megelőzően, 2018. december 3-án, ahogy azt a mellékelt ábra jobb felső része mutatja, aszfaltozási munkálatok lesznek a Magyar utca Kossuth Lajos utca és Reáltanoda utca közötti szakaszában, illetve a Reáltanoda utca és a Szép utca teljes hosszában. Ezek a munkálatok az utcák szűk jellege és az aszfaltozás technológiai követelményei miatt csak az érintett terület teljes lezárása mellett végezhetőek el. 

Jelenleg is folyik a Főtáv Zrt. közműberuházása, melynek következtében a Március 15. tér felől az Erzsébet híd felhajtója lezárásra kerül, ami a környéken forgalomnövekedéssel járhat. Az esetleges forgalmi nehézségek és torlódások elkerülése miatt, indokolt esetekben, a Ferenciek terén található süllyedő oszlop időszakosan leengedésre kerül, megnyitva a gépjármű forgalomnak a kihajtási lehetőséget balra az Erzsébet híd és egyenesen a Petőfi Sándor utca irányába.

A fentieknek megfelelően kérjük, hogy napi rendszerességgel figyeljék a Belváros-Lipótváros Önkormányzatának honlapján a kerületi híreket (www.belvaros-lipotvaros.hu), vagy társaságunk honlapját (www.blvf.hu), ahol mindig a legfrissebb információk alapján tájékozódhatnak a fejlesztési munkaterületen kialakult aktuális forgalmi rendről.

A fejlesztésről további tájékoztatás kérhető Tóth Sándortól, a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft. ügyvezetőjétől a 06-1-428-0425-ös telefonszámon, a fejlesztes@blvf.hu e-mail címen vagy előre egyeztetett időpontban személyesen is. 

A felújítás alatt továbbra is szíves türelmüket és megértésüket kérjük! Bízunk benne, hogy az átmeneti kellemetlenségek ellenére, az újabb közterület-szépítéssel az Önök megelégedésére is szolgálunk!

Budapest, 2018.november 20.

Tisztelettel
 

Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.